CONCERTS DE VIVERS: La Fúmiga, Miki Núñez, Colomet
- Data: 01/07/2023
- Ciutat: València
- Lloc: Concerts de Vivers

 

Arriba als Concerts de Vivers una nit molt especial: podrem veure damunt l’escenari a La Fúmiga i Miki Núñez, uns artistes que es tenen estima, respecte i molta complicitat. Tots dos porten temps volent fer un concert junts i per fi tenen una oportunitat per demostrar-ho, per desplegar eixa simpatia que els fa únics, que connecta amb el públic i els fa dibuixar somriures.

Completarà el cartell l’artista revelació Colomet, que vindrà a defensar el seu primer treball 22 (Atòmic Records). Ella ho deixat ben clar des del principi: volia materialitzar un dels meus somnis, eixir de nit amb les meues amigues, entrar en un local i poder perrear en valencià. Ballar i cantar coses nostres, identificar-nos amb les lletres i poder crear el nostre propi imaginari festiu.

 

Política d’accés:

Els menors de 16 anys han d’emplenar el formulari i lliurar a la porta i els menors de 14 anys a més han d’entrar amb una persona que se’n faça càrrec. Formulari a la mateixa web de compra.

 Apertura portes: 19h

Concert: 20h

Horitzó País Valencià
Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This