Els amics de les arts
Després de més de deu anys als escenaris i d’haver rebut tres discos d’Or, Els Amics de les Arts, integrat per Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué, buscaven renovar-se, “portar les idees més enllà”. Donaven per conclosa una etapa -amb els discos Bed & Breakfast, Espècies per catalogar i Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure– per iniciar una altra amb “noves sonoritats” i amb la qual experimentar amb altres formes de treballar en l’enregistrament del disc. Per aconseguir-ho van buscar la mà d’un nou productor que desconeguera el panorama musical català i van fer la seua particular Carta als Reis d’Orient. Finalment, van confiar en el productor escocès Tony Doogan (Snow Patrol, Belle & Sebastian, Russian Red o Mogwai), que els va ajudar a esprémer les seues idees i portar-les un pas més lluny.
Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Pin It on Pinterest

Share This