LAURA ESPARZA I CARLOS ESTEBAN Nou disc
- Fecha: 15/10/2021
- Ciudad: València

Laura Esparza i Carlos Esteban formen un duet valencià, nascut en 2019, que mescla en la seua música força i sensibilitat.
Estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb els instruments principals, guitarra i veu.

Després de guanyar el concurs Sons de la Mediterrània a Catalunya pel seu primer disc, Mare Natura, i el premi Carles Santos a Millor Artista Revelació, Laura i Carlos inicien el viatge cap a ESPAIS, una evolució cap a un lloc més experimental mentre manté l’essència musical del mediterrani. ESPAIS suposa un recorregut experiencial per diferents espais que com a éssers habitem, tant fora com dins de nosaltres. Entre ells, trobarem alguns com la muntanya, el somni, el cos, la selva… Espais comptats en algunes ocasions com una descripció estètica i sensorial en un pla més físic i en altres com un reflex d’un espai emocional en el pla més profund de nosaltres.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This