Laura Esparza i Carlos Esteban

Laura Esparza i Carlos Esteban formen un duo valencià, nascut en 2019, que mescla en la seua música força i sensibilitat.
Estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb els instruments principals, guitarra i veu.

MARE NATURA
Després d’estrenar diversos senzills durant l’any 2019, en març de 2020 van traure el seu primer disc Mare Natura (La Fera CC), enregistrat a l’estudi de Tony García. Aquest primer treball publicat és un tall d’onze cançons que naveguen des de la música d’arrel valenciana, com podem comprovar al tema Oliva, fins les reminiscències electròniques de les cançons Nómadas i Ven. Tot açò impregnat d’unes melodies pop que ens submergeixen, sens dubte, a l’univers creat per aquest projecte valencià sorgit l’any 2019 però amb un gran recorregut ja als escenaris, on podem veure’ls en format duo acústic (guitarra i veu) o en format a trio, acompanyats del guitarrista Iván Espí.

Pròxim treball: ESPAIS
Després de guanyar el concurs Sons de la Mediterrània a Catalunya pel seu primer disc, Mare Natura, i el premi Carles Santos a Millor Artista Revelació, Laura i Carlos inicien el viatge cap a ESPAIS, una evolució cap a un lloc més experimental mentre manté l’essència musical del mediterrani. ESPAIS suposa un recorregut experiencial per diferents espais que com a éssers habitem, tant fora com dins de nosaltres. Entre ells, trobarem alguns com la muntanya, el somni, el cos, la selva… Espais comptats en algunes ocasions com una descripció estètica i sensorial en un pla més físic i en altres com un reflex d’un espai emocional en el pla més profund de nosaltres.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This