Marala

Últim Disc

 

La prensa dice:

 “ Marala busca fer de la tradició un camí cap a la modernitat en constant canvi i transformació” (Sergi Núñez, Enderrock)

 

Marala son Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, tres dones músics i compositores de Catalunya, les Balears i el
País Valencià.

Les seves cançons beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens. Les canten a tres veus i amb la guitarra a
les mans.

El seu II disc, “Jota de morir” és una aproximació a la idea de la mort.

Com la música tradicional o la veu de les dones, la mort és un altre univers enorme i silenciat. En aquest projecte, Marala troba les maneres d’integrarla, recuperar-la com una idea a l’abast del pensament i de la vida.

Després de publicar “A trenc d’alba”, un disc dedicat a la llum i als principis, ens aproximem a la mort per entendre millor els finals.

La música d’arrel com a font d’investigació

les seues cançons neixen d’una minuciosa anàlisi de com s’ha tractat la temàtica en la música tradicional: des dels balls de vetllatori del País Valencià fins a les cançons de mort illenques. En aquesta investigació també s’ha tractat el dol amorós, el desplaçament de les dones de l’esfera pública i altres desfetes.

El repertori d’aquest segon disc és de collita pròpia i s’ha generat de manera conjunta i tenint present des del principi el concepte global de l’àlbum. Amb tot, la música d’arrel ha estat sempre una font d’inspiració.

ÚLTIMES NOTICIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This