Marcel el Marcià

Marcel el marcià fa anys que recorre teatres, escoles i places de les nostres comarques amb la finalitat de transmetre la música en valencià al públic infantil.

Després dels espectacles El viatge de Marcel el marcià, Marcel a la Mediterrània, Marcel balla, balla, Marcel canta al Tall -un recorregut pels temes més emblemàtics de la banda, sobretot del disc “Som de la Pelitrúmpeli” (Ànec, 1980)- o Sensacionari, la formació valenciana formada per Carles Llinares i Albert Bertomeu llança el seu seté disc d’estudi “Secrets dins d’una caixa dins d’un calaix” dirigit a un públic ampli i familiar. 

Nominat a Millor Disc de Música Familiar al Premis Carles Santos 2021, presenta 10 cançons amb textos positius, inclusius i, com sempre, amb una mirada divertida i original del mon. 

La banda creix amb l’aportació del músic Pere Bernal i les col·laboracions de Quique Ballester i Miquel Giner. Un directe divertit i enèrgic on el somriure sempre està present. 

ÚLTIMES NOTICIES

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This