Marcel el Marcià

Marcel el marcià fa anys que recorre teatres, escoles i places de les nostres comarques amb la finalitat de transmetre la música en valencià al públic infantil.

Després dels espectacles El viatge de Marcel el marcià, Marcel a la Mediterrània i Marcel balla, balla, aquest personatge vingut d’un planeta molt llunyà s’endinsa en el cançoner de la mítica formació Al Tall, precursora de la recuperació de la tradició musical pròpia i de les cançons per als més xicotets. Un repertori que ha format part de molts dels discos del grup i, especialment, de l’àlbum Som de la Pelitrúmpeli (Ànec, 1980).

La compayia ha combinat el seu potencial musical amb el talent teatral de Xavo Giménez i junts han creat l’espectacle Sensacionari, basat en el llibre-disc del mateix títol de Bertomeu (Ed. Bromera).  Una història teixida per les sensacions: carícies, cosquerelles, besos… tal com van marcant les cançons, interpretades en directe, i adreçades a que els més menuts i les més menudes s’ensenyen a compendre els seus sentiments i a compartir-los amb les seues famílies i amistats.

ÚLTIMES NOTICIES

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This