Pops Marítims 2021 anuncia cartell definitiu
- Data: 02/10/2021
- Ciutat: València
- Lloc: Veles e vents

La cinquena edició de festival Pops Marítims es consolida amb una programació musical de qualitat, d’artistes emergents i amb discursos que ens qüestionen allò establert, sempre des d’una mirada inclusiva, una mirada de gènere igualitària i una mirada atenta a la diversitat lingüística del nostre entorn.

La cinquena edició aposta per traslladar-se al Veles e Vents, un dels edificis emblemàtics de la ciutat amb una programació distribuïda per espais i dies adaptada a la nova realitat.

Si a la primera edició del Pops Marítims  vam tindre l’oportunitat de gaudir de les dues propostes més premiades per la crítica musical, com Maria Arnal i Marcel Bagés, o el fenomen Rosalía entre d’altres, aquest 2021 el festival aposta per la varietat d’estils que va des de l’escena urbana amb l’alacantina Paranoid 1966 passant per l’artista internacional PONGO, el pop de Sebastián Cortés i el mestissatge de Queralt Lahoz. Sempre mantenint  una quota d’artistes valencians que estrenaran disc al festival com La Plata o els emergents Sandra Monfort Laura Esparza i Carlos Esteban.

 

 

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This