POPS MARÍTIMS 2022
- Data: 20/11/2022
- Ciutat: València
- Lloc: La Casa de la Mar València

 

Torna el Pops Marítims amb una programació cultural i musical molt especial!

El pròxim 24 de setembre a l’esplanada de la base de La Marina de València estarem gaudint de la millor música, food trucks, paradetes amb informació de les lluites veïnals més presents i moltes més propostes culturals.

Per a l’edició 2022, el festival ens porta una programació concentrada en una jornada que anirà des del migdia fins la mitjanit, amb quatre propostes musicals en directe caracteritzades per la diversitat musical, lingüística i territorial com són Maria Hein (Balears), Merina Gris (Euskadi), La Ludwig Band (Catalunya) i Colomet (País Valencià). Acompanyaran a aquests artistes els DJs Nonai Sound, Làuder i Drasen, que començaran a sonar des de migdia i serviran d’acompanyament a l’oferta gastronòmica que proposa el festival, amb food trucks tant per dinar com per a l’hora de sopar. A aquest grup de DJs es suma The Funky Corner, un soundsystem amb rodes i aspecte de food truck convertida en cabina de DJ que omplirà la jornada de música negra punxada en vinil. Un cartell seleccionat amb cura que apropa, en la majoria dels casos per primera vegada a la ciutat, sonoritats diverses, expressades i exposades d’una manera poc habitual. Tot això en un entorn marítim a l’aire lliure i amb entrada gratuïta.

cartell Pops Marítims 22
Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This