Sandra Monfort

Les composicions de l’autora, guitarrista i cantant Sandra Monfort fan olor a terra, a feminitat, a poesia amb la frescor de la música electrònica i la contemporaneïtat i avantguardisme a flor de pell.

Actualment forma part del grup «Marala», que capitaneja junt a la Clara Fiol i la Selma Bruna. Al Març 2020 llançaren el seu primer treball discogràfic que ha estat reconegut com a Millor disc Folk pels premis Ovidi Montllor, millor disc de tradició popular pels premis Carles Santos, i millor disc revelació pels premis Enderrock Balears.

NIÑO REPTIL ÀNGEL: UN VIATGE SONOR

El seu primer treball discogràfic en solitari «Niño Reptil Àngel» és un recull de composicions pròpies i un arranjament de cançó tradicional amb lletres en castellà i en valencià.

Les seues composicions tenen colors propis de la música clàssica, flamenc, música d’arrel i pop. Guitarres virtuoses i una veu dolça i melismàtica són el canó per on navega la sensibilitat i tacte de les seues cançons que calen dins com la frescor de la neu o la calidesa del sol. Tant sonen a tradicional com a avantguarda, a electrònica com a arrel. Björk, Maria Arnal i Marcel Bagés, Sílvia Pérez Cruz, Refree, Sevdaliza… són les pinzellades de colors que ens tenyeixen quan l’escoltem.

Les seues lletres expliquen les siluetes de la condició humana mitjançant la naturalesa, la vulnerabilitat de l’ànima, les fortaleses i les fragilitats d’una i de totes.

Amb to femení i poètic, Sandra ens canta per a que ens agermanem, ens retrobem amb la cosa més pura i poderosa que té cadascú dins seu. Ens convida a la bondat i a la tendresa, a la força i la llum.

 

 

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This