Tremenda Jauría

Des del cor de Madrid ve aquest grup amb ganes de trencar esquemes i malucs. Amb una bona bateria de sonoritats tropicals, Tremenda Jauría fa seus ritmes com la cúmbia, reggaeton, merengue i moombahton, un còctel festiu que s’unix a un discurs genuïnament combatiu.

Les seues produccions i els seus directes son una ferramenta, sobretot ballable, amb la premissa que les revolucions i les transformacions es donaran a les pistes de ball, en allò concret (amb el cos i la seua expressió en el ball) i mijançant la cultura en general com a eix central i motor d’aquests canvis.

Tremenda Jauría acaben de publicar nou EP que suposa la segon part del seu treball editorial de 2018.

 

“IV és el número d’integrants de la banda. IV és el número de dones que ens cubreixen les esquenes baix de l’escenari. IV és el número d’anys que han passat des del nostre primer llançament. IV és el quart treball de Tremenda Jauría”.

 

Tremenda Jauría publican hoy “IV”,
su nuevo EP por Mondo Sonoro

Tal como indica el título, “IV” es la cuarta referencia de la banda. “Akelarre” fue el primer adelanto, bien ácido y pegadizo, que conocimos. Bajo el lema “Si no puedo bailar, no es mi revolución”, el colectivo de reggaetón insurgente Tremenda Jauría lleva años llenando las pistas de baile de feminismo y letras combativas. Hoy…

Seguir leyendo

 

ÚLTIMES NOTICIES

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This