Atupa

Després d’un lustre formant part de la industria musical valenciana, Atupa presenta el seu nou treball, Foríssima (Autoeditat, 2019) on analitzen la seva història i les diferències que hi ha a l’escena actual on no deixen a ningú indiferent. Tot això, amb una aposta pel creixement artístic sense perdre la perspectiva irònica i l’actitud hereva de les influències més raperes, on els ritmes africans i llatins s’obren camí entre els ritmes urbans, on l’equilibri entre la producció musical i les veus es trasllada a escena amb un directe explosiu i contundent.

 

 

ÚLTIMES NOTICIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This