Colomet

LA MÚSICA DE CARRER, ALS ESCENARIS

Colomet és el projecte musical de la valenciana Paloma Aparici (Bèlgida, 1997). Ella somiava amb entrar a un local una nit amb les amigues i amics, i poder perrear en valencià. Barrejar festa, ball i passar-ho bé, amb cantar-nos coses nostres, identificant-nos més amb les lletres.

En el viatge fins a completar les seues primeres cançons ha entès que Colomet també és atrevir-se i provar sonoritats, frasejos i efectes; jugar i gaudir. Forma equip amb el músic i compositor Mario Sancho i el reconegut productor musical Mark Dasousa responsable d’Atomic Records, per tal de presentar temes ballables i apegalosos, dels que fan ganes de rebentar la pista de ball.

El projecte neix amb la inquietud de crear composicions que tinguen com a eixos principals la  música urbana i popular, i que formaran part del seu disc que prompte veurà la llum. Una nova forma de transmetre la música del carrer, per fer-la arribar als escenaris.

ÚLTIMES NOTICIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Empresa associada a:
Amb el suport de:
Logo Turisme CV

Pin It on Pinterest

Share This