Qui som

Pro21Cultural és una empresa creada a València a l’any 2000, dedicada a la producció musical i d’arts escèniques. Els seus fundadors provenen del camp de la gestió cultural i del sector públic.

Pro21cultural ha vingut desenvolupant el seu treball en l’àmbit musical gestionant les gires de grups com Orxata, Aspencat, Vadebo, Atupa, Frida, Sant Gatxo, Sva-ters, Soul Atac, VerdCel, Dóna’m Jazz, en l’actualitat realitzem el management de grups com El Diluvi, La Fúmiga, Sandra Monfort, Laura Esparza i Carlos Esteban, Maluks i el booking d’Oques Grasses,Txarango, Els Catarres, Buhos i Maria del Mar Bonet,

Pro21Cultural és l’organitzadora i productora de diversos festivals com el Festival Pops Marítims i el Festival Nits al Castell de Xàtiva.

En el món del teatre, portem la direcció artística del Festival Sagunt a Escena i som productors de treballs propis, coproductors i distribuïdors de companyies com Pont Flotant, Lupa Teatre o Trinchera Teatral, a més d’haver distribuït companyies com Toni Albà, Francachela Teatre, Destil·ladors de Somnis, Oscura Teatre i Teatrencompanyia.

En el camp de la dansa hem treballat amb Christine Cloux i Clara Barberà, Asun Noales i Arantxa Sagardoy en l’etapa de Patas Arriba.

En allò referent a la gestió d’espais, la temporada 2010- 2011 vam gestionar el Teatre Micalet de València i des del 2012 administrem el Teatre Calderón d’Alcoi. També hem col·laborat en la ficada en marxa del Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar a València el 2015.

Participem en les fires del sector com el Bime, PrimaveraPro, Womex, FiraTàrrega, Temporada Alta, Mostra de Teatre d’Alcoi i col·laborem amb el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa i la Fira B! de Balears, organitzem junt al VAM des del 2013 la Fira Valenciana de la Música el Trovam!.

Ens agraden projectes culturals amb compromís, que donen suport a nous llenguatges escènics, aportant qualitat i proximitat del públic, creiem en el treball en xarxa i cooperatiu, per això, som membres fundadors del VAM, ADVAEM, AGCPV i MusicaproCV.

Comptem al 2022 amb el suport econòmic d’institucions com l’Institut Valencià de Cultura amb ajuts a festivals (4.338 €), la producció d’un espectacle de música en viu (10.000 €) i ajudes biennals a organització i manteniment d’estructures (30.000 €), del Departament de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de Generalitat Valenciana, amb ajudes a concert a Torrent (3.696,23 €), concert a la Plaça de Bous (4.004,25 €), Festival Marítim (6598,39 €) i Festival Nit Jove (6.415,10 €), així com de Turisme Comunitat Valenciana Musix (10.891,30 €).

Rafa Jordan

Rafa Jordan

Área de Música | Arts Escèniques | Gestió d’Espais
Fiona Maxence

Fiona Maxence

Arts Escèniques | Gestió Cultural

Joangre Maria

Joangre Maria

Àrea de Música | Producció | Booking
.
Iris Stella

Iris Stella

Àrea de Música | Producció | Booking
Inma Expósito

Inma Expósito

Arts Escèniques | Comunicació | Gestió Empresarial
Adrià Gómez

Adrià Gómez

Àrea de Música | Producció | Booking

ÚLTIMES NOTICIES

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

read more

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest