Qui som

Pro21Cultural és una empresa creada a València a l’any 2000, dedicada a la producció musical i d’arts escèniques. Els seus fundadors provenen del camp de la gestió cultural i del sector públic.

Pro21cultural ha vingut desenvolupant el seu treball en l’àmbit musical gestionant les gires de grups com Orxata, Aspencat, Vadebo, Atupa, Frida, Sant Gatxo, Sva-ters, Soul Atac, VerdCel, Dóna’m Jazz, en l’actualitat realitzem el management de grups com El Diluvi, La Fúmiga, Sandra Monfort, Maluks, Niuss, Tito Pontet, Colomet i el booking de les Marala, Oques Grasses, Els Catarres, Buhos, Els Amics de les Arts  i Maria del Mar Bonet,

Pro21Cultural és l’organitzadora i productora de diversos festivals com el Festival Pops Marítims portem la direcció artística del  Festival Nits al Castell de Xàtiva i organitzem junt al VAM des del 2013 la Fira Valenciana de la Música el Trovam! a Castelló.

En el món del teatre, portem la direcció artística del Festival Sagunt a Escena i som distribuïdors de la  companyia Pont Flotant, a més d’haver distribuït companyies com Toni Albà, Francachela Teatre, Destil·ladors de Somnis, Oscura Teatre, , Lupa Teatre, Trinchera Teatral i Teatrencompanyia.

En el camp de la dansa actualment duem a terme la distribució de Cristina Gómez i hem treballat anys enrere amb Christine Cloux i Clara Barberà, Asun Noales i Arantxa Sagardoy en l’etapa de Patas Arriba.

En allò referent a la gestió d’espais, la temporada 2010- 2011 vam programar el Teatre Micalet de València i des del 2012 gestionem colze a colze amb l’ajuntament i Departament de Cultura el Teatre Calderón d’Alcoi.

També hem col·laborat en la ficada en marxa del teatre públic Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar que pertany a l’ajuntament de València el 2015.

Participem en les fires del sector com el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa i la Fira B! de Balears, a més de Bime, PrimaveraPro, Womex, FiraTàrrega, Temporada Alta, Mostra de Teatre d’Alcoi, Mercartes entre d’altres.

Ens agraden projectes culturals amb compromís, que donen suport a nous llenguatges escènics, aportant qualitat i proximitat del públic. Creiem en el treball en equip, en xarxa i cooperatiu, per això, som membres del VAM, ADVAEM, AGCPV, MusicaproCV i de la recent creada Federació Valenciana de la Industria Musical FEVIM.

Comptem al 2023 amb el suport econòmic d’institucions com l’Institut Valencià de Cultura amb ajuts a festivals (15.209 €), la producció d’un espectacle de música en viu (14.856 €), gires (8.468 €) i ajudes biennals a organització i manteniment d’estructures (15.000 €), i del Departament de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de Generalitat Valenciana 23.353 €.

 

 

Rafa Jordan

Rafa Jordan

Área de Música | Arts Escèniques | Gestió d’Espais
Fiona Maxence

Fiona Maxence

Arts Escèniques | Gestió Cultural

Joangre Maria

Joangre Maria

Àrea de Música | Producció | Booking
.
Iris Stella

Iris Stella

Àrea de Música | Producció | Booking
Inma Expósito

Inma Expósito

Arts Escèniques | Comunicació | Gestió Empresarial

Miquel Climent

Miquel Climent

Àrea de Música | Producció | Booking

Olga Álvarez

Olga Álvarez

Centre Cultural La Reina 121

Jrisa Lialia

Jrisa Lialia

Centre Cultural La Reina 121

Johanna Baiden

Johanna Baiden

Centre Cultural La Reina 121

ÚLTIMES NOTICIES

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

read more
Empresa associada a:
Amb el suport de:
IVC
LOGO LGTBIQ+

Pin It on Pinterest