Oques Grasses
Últim Disc
DISC A TOPE AMB LA VIDA

 

La premsa diu:

“los ritmos que manejan son tan universales como el mensaje que atesora”. (Don Disturbios, MONDOSONORO)

 “Quan algú dedica una mica de temps a conèixer Oques Grasses descobreix, no només una banda de música sinó també tot un univers i una filosofia de vida.” (Maria Fuster Gómez, LA MIRA)

“Després de la primera cançó, els Oques Grasses ja s’han ficat el públic a la butxaca, […] I segurament per això també els Oques Grasses han anat aconseguint més i més adeptes fins a ser, a dia d’avui, un dels grups més seguits del panorama musical català.” (Marina Antúnez. L’ACTUAL)

“Encara no sabem quina serà la cançó de l’estiu, però ja intuïm quin grup ens agradarà trobar en concerts i festes majors. Oques Grasses ens deixa gaudir sense complexos de la música festiva en català amb Fans del sol (Halley Records, 2019), el quart disc de la banda osonenca que barreja bons músics i molt de ritme, i que ens fa ballar sota l’existencialisme lluminós de les seves lletres.” (Claudia Rius i Llorens. NÚVOL)

OQUES GRASSES PUBLICARAN EL SEU ESPERAT NOU DISC A LA PRIMAVERA DE 2024 I EL PRESENTARAN AMB UNA GIRA DE CONCERTS EXCLUSIUS D’AFORAMENT LIMITAT

    • Els Oques Grasses es van acomiadar dels escenaris a principis de 2023 omplint el Palau Sant Jordi amb rècord d’assistència amb 18.400 persones
    • A banda dels discos d’or per Fans del sol i A tope amb la vida, el grup osonenc acaba d’aconseguir un disc de platí per la cançó “La gent que estimo”, que equival a la venda de 60.000 unitats

Els Oques Grasses presentaran el seu nou disc, el 6è de la seva carrera, que es publicarà a la primavera de 2024amb una gira inoblidable on no faltarà cap dels seus himnes ni dels seus nous hits. Al llarg de 2024 passarà per tot Catalunya, País Valencià, Balears i Madrid. 
Els osonencs es van acomiadar dels escenaris a principis de 2023 amb un concert al Palau Sant Jordi que van veure 18.400 persones, una xifra que va significar el rècord d’assistència al recinte. Al llarg de cinc discos molt celebrats, els Oques Grasses han canviat l’estètica musical del pop català gràcies a una producció singular, que flirteja amb multitud de gèneres des de la sensibilitat musical més avançada i acurada. Les seves lletres iròniques, surrealistes i alhora profundes connecten amb un públic fidel que coreja les seves cançons arreu del territori, i que ben segur continuarà consolidant-los com un dels pocs grups amb vocació de cantar a la veritat de la vida, lluny de la frivolitat i la superficialitat dels temps actuals. El seu talent personal i intransferible, la seva filosofia curativa i reconfortant i els seus ritmes corporis que arrosseguen masses a les pistes de ball, els ha aportat guardons i discos d’or, sobretot des que varen publicar el 2019 Fans del Sol i posteriorment, el 2021, A tope amb la vida, que conté cançons com “La gent que estimo”, que ja és disc de platí.

ÚLTIMES NOTICIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Pin It on Pinterest

Share This