Dance is my heroine – Cristina Gómez

Desitjar no ser tu i acabar sent més tu que mai. Què passaria si un dia qualsevol en una botiga de segon mà, trobares un vestit de Wonder Woman i, en provar-te’l, no pogueres llevar-te’l.

Dance Is My Heroine parla d’identitat, de likes, d’atrevir-se a ser, de permetre’s fracassar, de desconnectar-se una estona i tornar a la vida ‘real’, convidant-nos a repensar la relació amb el propi cos i les nostres rutines d’ocupació de l’espai públic. També és un tribut a tres dones que han marcat la història de la dansa: Yvonne Rainer, Pina Bausch i Deborah Hay. Una proposta escènica multidisciplinària carregada d’humor i reflexió, on Gómez i la seua alter-ego Fanny de Funny confirmen el seu profund compromís i amor per la dansa.

 

Projecte secundat per: AECID, Escorxador (Madrid), Sala Carme Teatre (València), L’estruch Fàbrica De Creació (Barcelona), Arropaineko Arragua (Biscaia), Hammana Artist House (Líban), Festival Dansa València i Festival Circuit Bucles (València).

 

 

 

 

FANNY DE FUNNY

obres vinclades s a Dance Is My Heroine

WASTE A MINUTE - Taller de Dansa, Vídeo i Xarxes

En aquest taller perdrem el temps fent coses aparentment improductives com mirar una pantalla, fer-nos preguntes, ballar, riure i fer vídeos usant únicament els nostres telèfons i els nostres cossos. No fa falta tindre experiència prèvia en dansa, ni en vídeo, ni un mòbil últim model, però sí que tindre el desig de moure’s i d’experimentar i un interés per l’edició audiovisual i les xarxes socials. Porta roba còmoda, la ment oberta i el teu telèfon intel·ligent. + INFO

P e c u L i A r - Dansa-Teatre per a espais públics

Peculiar és un passeig pels voltants, és un parar-se i contemplar el món de manera diferent, mirar amb detall i deixar-se portar per un instant. Peculiar és un safari, una aventura, una excursió extravagant el resultat de la qual és un còctel emocional que et farà sentir dues coses: felicitat i moltes, moltes ganes de BALLAR. + INFO

Mujer vestida de superheroina caminando por la Gran Vía de Madrid

Cristina Gómez

Coreògrafa i ballarina manxega establida a València des de 2010. Llicenciada en Dansa Contemporània per la London Contemporary Dance School i en Periodisme per la Universitat de Salamanca. Ha col·laborat amb artistes com a Sol Picó, Spanish Brass i Silke Wiegand, entre altres. Entre 2008 i 2018 dirigeix la companyia EnÁmbar Dansa. Els seus treballs s’han presentat en festivals com Resolution! (Londres), Interferencias (Mèxic), Us The Moon and The Neighbors (Beirut), Dansa València, Mes de Danza (Sevilla), Cádiz en Danza, Ibero Fest (Tallin)InShadow (Lisboa), etc. Des de 2016 és professora convidada en Eva Bertomeu Centro de Danza. Entén l’escena, el moviment i el propi cos com a espais lúdics de cerca capaces de generar reflexió, trobada i transformació. En les seues peces a més de dansa, sol incloure altres llenguatges artístics com l’audiovisual, el teatre i la performance.

 

DARRERES NOTÍCIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si estás interesad@ en contratar alguno de nuestros espectáculos o bandas, por favor rellena el formulario a continuación:

Política de privacidad

Pin It on Pinterest

Share This