Frida

Quatre anys han passat des de la darrera referència de Frida i dos des de que la banda anuniciara que canviaba a un format amb banda. El nou disc de FRIDA (Gegants) ja està disponible a totes les plataformes digitals (Spotify, iTunes…) així com als canals de Youtube i Bandcamp del grup. El disc està composat per 12 talls produits per Pau Paredes (Modelo de respuesta polar, Amatria, Elyella…), el jove i prestigiós productor valencià que s’ha encarregat de l’enregistrament, arranjaments i masterització del nou disc.

L’esperat LP de la banda de rap valenciana, compta amb les col·laboracions de cares conegudes de l’escena com Xavi Sarrià (Obrint Pas), Dani Redó (Vadebo), Charly Efe, Don Dada, Tesa o Xavi Banyuls (La Raíz). En l’apartat gràfic del disc, la banda també aposta per la innovació amb una identitat il·lustrada on tant els membres del grup com cadascú dels temes que composen el disc, compten amb una il·lustració pròpia obra del il·lustrador cordovès establert a València, Paco Tuercas.

 

 

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si estàs interessat en contractar algun dels nostres espectacles, pots omplir el formulari a continuació:

Política de privacitat

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This