Caramelo

Banda valenciana nascuda al 2020 a partir de l’experimentació amb diferents gèneres musicals. El seu joc amb les melodies i els estils va aconseguir la fórmula perfecta: una sonoritat pròpia que té el pop com a punt de partida. Després d’editar un seguit de singles, en octubre de 2022 va veure la llum el seu primer EP, <3 (Primavera d’Hivern). En les quatre cançons del repertori es deixava veure la influència de referents com AlizzzAmaia o Cariño. En directe, Caramelo transporta les composicions a un format irreverent i molt fresc on es desdibuixen les fronteres entre la banda i el públic. Entre les seues creacions més recents figuren temes com “Ya no me preguntas :(“ o “Me da igual”, una declaració d’amor propi i un crit a totes les persones que no deixen de dir als demés, sobretot als més joves, què han de fer o deixar de fer. Declaren que la seua generació sent la pressió constant d’avançar, tenir èxit i aconseguir objectius vitals. Però, en realitat, afirmen estar cansats. I, per eixe motiu, han decidit que els te igual.

ÚLTIMES NOTICIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Pin It on Pinterest

Share This