HORITZÓ PAÍS VALENCIÀ
- Data: 22/04/2023
- Ciutat: València
- Lloc: Plaça de Bous

 

Horitzó País Valencià és un acte que combina cultura i activisme. Tindrem concerts de El Diluvi, Maluks, Jazzwoman, La Fúmiga, Esther, Marala i Colomet, parlaments, audiovisuals i més sorpreses encara per descobrir en una nit única.

 

Un esdeveniment excepcional amb un univers simbòlic que ens nodreix i ens articula com a societat. Un espectacle fet de música, de cultura popular, de respecte a la llengua, al país i a l’antifeixisme. Un homenatge a Guillem Agulló, un bon moment per aturar l’ampliació del port de València, per posar en valor la lluita pel dret a l’habitatge, d’alçar la veu per la memòria democràtica, de parlar del feminisme i seu present, un acte de mobilització col·lectiva pel nostre horitzó de futur.

Horitzó País Valencià
Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This