LA PRÈVIA – JULIETA & THE TYETS
- Data: 26/01/2024
- Ciutat: València
- Lloc: LA PRÈVIA

EL NOU FESTIVAL QUE CELEBRA LA DIVERSITAT MUSICAL EN VALÈNCIA

LA PRÈVIA és un emocionant projecte que celebra la diversitat i el talent de l’actualitat en el mon de la música,  convertint les sales de concerts de Valencià en l’epicentre de l’escena musical. Aquest esdeveniment te com a objectiu de mostrar els artistes que presenten noves gires, discos o que encara  no han tingut l’oportunitat d’actuar a la ciutat.

El festival no esta tancat a cap gènere musical i oferirà una variada gamma d’estils, des de l’indie més alternatiu, fins el mestissatge més vibrant, passant per l’urbà més energètic i la electrònica més innovadora. Es  convertirà en una plataforma de difusió per a artistes locals i estatals, fomentant la creativitat i la col·laboració entre territoris.

Cartell concert Stay Homas València

MÉS NOTÍCIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:
IVC

Pin It on Pinterest

Share This