LA PRÈVIA
- Data: 24/11/2023
- Ciutat: València
- Lloc: LA PRÈVIA

EL NOU FESTIVAL QUE CELEBRA LA DIVERSITAT MUSICAL EN VALÈNCIA

LA PRÈVIA és un emocionant projecte que celebra la diversitat i el talent de l’actualitat en el mon de la música,  convertint les sales de concerts de Valencià en l’epicentre de l’escena musical. Aquest esdeveniment te com a objectiu de mostrar els artistes que presenten noves gires, discos o que encara  no han tingut l’oportunitat d’actuar a la ciutat.

El festival no esta tancat a cap gènere musical i oferirà una variada gamma d’estils, des de l’indie més alternatiu, fins el mestissatge més vibrant, passant per l’urbà més energètic i la electrònica més innovadora. Es  convertirà en una plataforma de difusió per a artistes locals i estatals, fomentant la creativitat i la col·laboració entre territoris.

Les dates de 2023 estan programades per als pròxims 23 i 24 de novembre.

El Diluvi inaugurarà el festival en la Sala Moon el dia 23, presentant el seu últim EP “EL PRIMER VALL”, amb el qual s’acomiada temporalment dels escenaris. Amb ‘Espere’, ‘A fer la mà’, ‘Terra que no oblida’ i el seu darrer tema ‘La mentida’, el Diluvi es manté en la línia festiva que mescla la sonoritat folk pròpia amb noves formes electròniques.

Al dia següent, 24 de novembre,  podrem gaudir dels Stay Homas, en la Sala Repvblicca, amb el seu nou disc “HOMAS” que encara no ha fet parada per la ciutat. La banda que va començar a poc dies del inici de la quarantena, es va situar molt ràpidament en trendint tòpic en xarxes amb la seua cançó ‘Confination Songs’, acumulant milions de visualitzacions, captant l’atenció dels mitjans de comunicació i sol·licituds de col·laboració d’artistes reconeguts com Pablo Alborán, Manu Chao, Sofía Ellar…  

En 2024, el festival s’estendrà des de finals de gener fins a maig. El 27 de novembre es revelarà el cartell complet i es posaran a la venda les entrades, permetent als amants de la música anticipar amb emoció les sorpreses que els ofereix l’any vinent.

Cartell concert Stay Homas València

MÉS NOTÍCIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This