Niuss

NIUSS és un grup que ve carregat d’energia, il·lusió i nova música. Treballa de valent per transmetre missatges d’alegria, esperança i crítica social a través del pop, la rumba o el reggae sempre amb tocs electrònics i amb un directe potent que et farà ballar com mai.

Aquesta agrupació neix a finals de 2020 amd la refundació de l’antiga banda de la major part de componenets. Un nou projecte i il·lusió renovada amb una dil·latada experiència als grans escenaris: Les festes de la Vila de Gràcia a Barcelona, a l’escenari del Festivern (Tavernes de la Valldigna), al 9 d’octubre d’Alzira i, fins i tot, al festival SonRías Baixas, a Bueu (Galícia). Produïts per Mark Dasousa, d’Atomic Studio, referent al panorama musical valencià i productor de grups com La Fúmiga, Smoking Souls, Pupil·les o Zoo.

ÚLTIMES NOTICIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Empresa associada a:
Amb el suport de:
Logo Turisme CV

Empresa associada a:

Amb el suport de:

Pin It on Pinterest

Share This