SOUND JORDI: LA FÚMIGA, ANTÒNIA FONT, TRIÁNGULO DE AMOR BIZARRO i DJ TRAPELLA
- Data: 12/10/2024
- Ciutat: Alcoi
- Lloc: Sound Jordi

El Sound Jordi torna a Alcoi, és un festival pensat per a gaudir de la música amb tota la seua intensitat. Una combinació de bandes consolidades de l’escena musical i grups emergents que estan destacant per les seues propostes artístiques trencadores.

La Fúmiga, farà una parada a Alcoi dins de la seua gira Tot està per fer. La Fúmiga guanya dia a dia seguidors i s’està convertint en un fenomen de la música popular, no n’hi ha festa de poble, celebració de fi de curs, aniversaris, noces, carpes de falles o filaes que s’escolte “Mediterrània”, “Ja no fa mal” o “Havia de passar”.

Els acompanyaran els Antònia Font. Fa una dècada, van decidir convertir-se en llegenda i es van separar després de quinze anys portant les seves cançons d’alegria als escenaris. Als anys que van seguir, els qui van coincidir amb ells a l’espai-temps, relataven l’experiència a una nova generació de fans, que coneixien les lletres de Joan Miquel Oliver millor que el seu document d’identitat. Els nous temes i els antics es reuneixen sobre l’escenari, permetent-nos disfrutar una vegada més d’himnes atemporals com Alegria, Viure sense tu, Calgary 88 o Wa Yeah! Ara arriben a Alcoi, una ciutat on sempre han tingut molts seguidors i per això ens falten paraules per explicar com serà d’inoblidable, aquest retrobament.

Uns altres que porten quinze anys de carrera i que pujaran a l’escenari de Cotes Baixes, seran els Triángulo de Amor Bizarro. En tota la seva carrera han rebut 10 Premis MIN. Han rebut el Premi Ruido a l’artista de l’any en dues ocasions, i el Premi IMAS a Mèxic també en dues ocasions. Nominats a Millor Banda de Rock Alternatiu en els Premis de la Música i al Premi Impala al Disc Europeu. Seguim el cartell amb DJ Trapella, és una DJ de veritat, que puja a l’escenari amb tocadiscos i mixer, que entre cançó i cançó té la capacitat tècnica d’incloure scracth, toneplays, beatjuggling… Recupera l’essència del DJ, agafant la centralitat de l’escenari i situant al DJ com un artista amb la capacitat de generar un show que no deixa a ningú indiferent al recinte de concerts de Cotes Baixes.

 

CULLERA MARITIM FESTIVAL 2024

MÉS NOTÍCIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Empresa associada a:
Amb el suport de:
IVC
LOGO LGTBIQ+

Pin It on Pinterest

Share This