Tito Pontet
Últim Disc

La premsa diu:

“No cal viatjar fins a Jamaica per escoltar-ne les arrels” (Enderrock)

“Hi ha gent que es calfa el cap fent estudis de mercat per a muntar una banda. Afortunadament, hi ha gent que es dedica a fer el que li agrada i punt”
(Xavi Heras, Beat València)

 

Tito Pontet torna amb Ai, mare, un nou EP de sis temes. En el treball, gravat a WZ Estudis amb Sam Ferrer, la banda seguix apostant per les músiques populars, ballables i potents del Carib i el Pacífic com la cúmbia, el calypso o el reggae. Amb un estil ja consolidat, Tito Pontet ens  apropa a estes músiques mitjançant l’ús del valencià i les temàtiques de les cançons:  l’empenta per a reconstruir el teixit social i festiu dels pobles, la lluita per fer front al despoblament i la falta d’oportunitats per a la gent jove, l’alliberament de les dones en les relacions afectives… A més, el disc compta amb la col·laboració de la jove cantaora Noelia Llorens «Titana» en el single homònim, «Ai, mare», i amb l’acordió de Joan Marc Pérez (Auxili, Ciudad Jara) en la cúmbia que mai pot faltar en un treball de Tito Pontet, «La forastera». Amb el llançament d’este treball, la banda de 10 membres torna a recórrer els escenaris amb el seu directe ple d’energia i estils ballables.

Tot això arriba després del llançament dels singles «Amorfoda», una sorprenent versió rocksteady de Bad Bunny, i «La fera», un homenatge en clau d’afrobeat a Ovidi Montllor, amb qui compartixen poble d’origen. Els seus anteriors EP, Bon Port (2019) i Candela (2017), ja van rebre el reconeixement del públic i la crítica amb el guardó de Bon Port a millor àlbum musical de l’any als premis Tresdeu i les nominacions dels dos treballs a millor disc de mestissatge als premis Ovidi.

ÚLTIMES NOTICIES

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Entrevista a Joan Gregori Maria per Víctor López

Joan Gregori Maria Femenia és gestor cultural des de fa més de dues dècades.
Va ser un dels impulsors del VAM! (Valencian Music Association), germen de la Fira Valenciana de la Música Trovam, en 2013, de la qual va ser director fins a 2022. Actualment exerceix funcions executives en l’àrea de música, producció i booking de Pro21Cultural.

CULTURA PER FORÇA MAJOR

CULTURA PER FORÇA MAJOR

Volem ficar el focus en les persones, animar sense caure en infantilismes ni defugir de l’hora greu, ens cal una escalfor per a repensar la nova normalitat, de les poques coses que veiem certes és que haurem de fer-ho de forma col·lectiva, el junteu-vos ovidià de nou, tindre en compte a totes les persones que formen part del fet cultural i fer-los un reconeixement

Si te interesa contratar alguno de nuestros espectáculos, puedes rellenar el formulario a continuación:

Política de privacidad

Pin It on Pinterest

Share This